StoryEditorOCM
ForumŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za petak: S Djevicama će biti teško komunicirati, Škorpioni, pazite što potpisujete! Vodenjaci bi mogli u flert

Piše Mozaik SD
16. veljače 2024. - 08:38

Ovan

Osjećat ćete se dobro u velikim društvima. Vodit ćete glavnu riječ i uživati u pažnji, no dajte i drugima da ubace poneku riječ. Samce će privući svestrana osoba, s kojom će dijeliti puno interesa. 

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Bik

Nećete poštivati autoritete. Smatrat ćete da sve znate najbolje i da ne morate slijediti pravila, no takav stav donijet će vam problema. Pazite na koljena, zglobove i vratnu kralješnicu.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 2

 

Blizanci

Popularnost vam je u porastu. Zaputite li se u izlazak, upoznat ćete nekoga tko će vas zaintrigirati u svakom pogledu. Mozak vam radi punom parom pa ćete stalno analizirati i učiti.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Ako ste nedavno započeli vezu, neće se sve odvijati optimalno. Obostrana zauzetost i manjak vremena za druženje pokazat će se preprekom. Mnogi će odlučiti štediti i rezati troškove.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Bit ćete nestrpljivi i otresiti prema partneru i bližnjima. Mogli biste u ljutnji kazati stvari koje ne mislite i time nekoga povrijediti. Zdravlje iziskuje više pažnje. Odmarajte se i uzimajte vitamine.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Djevica

Tvrdoglavi ste i neskloni kompromisu pa će s vama biti teško komunicirati. Nećete htjeti priznati da ste pogriješili. Zbog pada energije provedite slobodno vrijeme odmarajući se kod kuće. 

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Pred usamljenima je dan pun mogućnosti. Provest ćete neko vrijeme u društvu osobe koja će vas nasmijavati. Shvatit ćete da vas privlači pa biste mogli skupiti hrabrost i napraviti prvi korak.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Nemojte biti kritični prema bližnjima, a posebno prema starijim članovima obitelji. Vaši prigovori i nepromišljene izjave bili bi neprimjereni. Pazite što potpisujete i provjeravajte račune.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Svi će vas voljeti. Osvajat ćete simpatije komunikativnošću, vedrinom i ljubaznošću. Zdravlje vam se poboljšava, a snažan imunitet pomoći će vam protiv infekcija. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Jarac

Kvar u kućanstvu dovest će do neplaniranih troškova, no to neće biti osobit problem. Odahnut ćete kada shvatite da ćete platiti manje nego što ste mislili. Neki će osjetiti prve simptome grlobolje.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Ako ste nedavno prekinuli vezu, osjećat ćete se spremno za nova iskustva. Prihvatit ćete flert udvarača koji vas nasmijava. Promjene koje će se odviti na radnom mjestu idu vam u prilog.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Okružite se prijateljima. Nećete htjeti biti u osami, jer bi vam to potaklo sjetno raspoloženje. Bolje je da izađete i aktivirate um. Netko s kim niste bliski dat će vam dobar savjet i drugačiju perspektivu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

15. lipanj 2024 05:24