StoryEditorOCM
ForumSMIREN MOMAK

Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu, izjava pobjednika Dore sve oduševila: ‘Faca je taj mali, napokon netko...‘

Piše MOZAIK SD
26. veljače 2024. - 13:22

Podsjetimo, Dejan Lovren je na svom Instagram profilu napisao:

- Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - objavio je branič Lyona.

image

Dejan Lovren

Na sve se osvrnuo i Baby Lasagna, koji je pogledao Lovrenovu izjavu i rekao:

"Pa ne znam... Mislim da je na Dori... Magnitude, ono takvog nekog natjecanja, da čovjek ima neki komentar... Žao mi je ako je tako shvatio, demonizam... Nemam ništa za reći...", rekao je za Index pristojni momak iz Istre.

Njegova smirena reakcija je sve zadivila:

- Faca je ovaj Lasagna, napokon netko...

- Malac, ako nisi po volji Dejanu Lovrenu, na dobrom si putu. Ipak je on za društvo Mamića. Ne treba ti podrška i odobravanje takvog lika...

- Koga briga šta Lovren misli. Znamo o njemu svašta. Hrvatska publika je glasila. Baby, ovo je tvoj dan, tvoja pisma, tvoja pobjeda, mijau!

- Fudbaler ide bit Hrvat katolik pa i u tome fejla jer napiše "ubjedili".

Na Twitteru sprdaju Lovrena, među ostalim stavljaju i fotografije na kojima Baby Lasagna (pravim imenom Marko Purišić) ima i križ oko vrata, s kojim se očito deklarira i kao kršćanin.

Iako ne znamo što je to ‘demonsko‘ u ovoj pjesmi, možda zato što u Lovrenovoj glavi fuzija Lazanjine tradicionalne glazbe i heavy metala s elementima elektroničke glazbe podsjeća na - zlo. Samo ćemo reći - svašta!

Neke komentare o Lovrenu, a koje su pisali na intrnetu, zbog vulgarnosti ne možemo ni prenijeti. Ali očito je da je Hrvatska na strani mladog Lazanje, a ne nogometaša koji se svako malo javlja na Instagramu.

image

Baby Lasagna

/Slobodna Dalmacija
image
Vanesa Pandzic/Cropix
25. travanj 2024 18:14