StoryEditorOCM
ĐiradaBESPLATNO

Uključi se u program društveno korisnog učenja “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih”

Piše M.K.
5. veljače 2024. - 17:34

- Teško dolaziš do informacija o aktivnostima, organizacijama i prostorima za mlade gdje možeš kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme? Želiš učiniti nešto po tom pitanju?! Mlada si i kreativna osoba? Želiš doprinijeti razvoju umjetničkih karti i online platforme za mlade?

Program društveno korisnog učenja pod nazivom “Kvalitetno provođenje slobodnog vremena u fokusu mladih” pruža ti priliku da učiš, razvijaš svoje vještine i zajedno s mladima iz Hrvatske, Španjolske, Belgije i Latvije detektiraš i mapiraš prostore za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i doprineseš izradi online platforme za mlade - poručuju organizatori.

Program je namijenjen za mlade osobe od 18 do 30 godina starosti s područja Zadra i Zadarske županije.

Predviđeno je sudjelovanje u programu društveno korisnog učenja od sredine veljače do kraja lipnja 2024. godine, povremeno, prema mogućnostima polaznika programa. Program obuhvaća: pripremne aktivnosti u veljači 2024. godine, edukaciju u Velom Ižu od 3. do 8. travnja 2024. godine. Sudjelovanje je besplatno, a troškovi prijevoza, smještaja, prehrane i materijala potrebnih za izradu umjetničkih karti pokriveni su u potpunosti.

Sudionici programa će imati priliku, ovisno o njihovoj raspoloživosti, sudjelovati na međunarodnim Mapathon i Hackathon događanjima u Španjolskoj i Belgiji.

Prijave su otvorene do 16. veljače 2024. godine. Za sva pitanja info@udrugaprizma.hr

01. svibanj 2024 23:55