StoryEditorOCM
Đirada„NAJNOVIJI PRIRUČNIK ZA PAMETNE MLADE DJEVOJKE“

Starleta Ava Karabatić svoju autobiografiju „Ja, nomad“ predstavlja u Zadru: najavljuje čitanje pikanterija koje je ovdje doživjela!

Piše Zadarski.hr
31. siječnja 2017. - 20:08
ava-karabatic

Nakon Osijeka, Vukovara, Podgorice, Budve i Dubrovnika, starleta Ava Karabatić svoju će knjigu „Ja, nomad“ predstaviti u Zadru – svoje autobiografsko djelo prezentirat će u četvrtak, 2.veljače, s početkom u 13 sati na zatvorenoj terasi Caffe bara "Kult".

- Voljeli je ili ne, s njom je uvijek urnebesno zabavno, njezine su pojedine izjave već i kultne, a svega toga jako dobro je svjesna i Ava, pa je požurila napisati autobiografiju sa svojih samo 28 godina. Unatoč brojnim kritičarima, mora se priznati da napisati knjigu nije lako i ne može to svatko, pogotovo oni koji njezino spisateljsko umijeće izvrgavaju ruglu, a da ni sami nisu sposobni učiniti ono što ova mlada dama već jest i prije napunjenog trećeg desetljeća svog života – poručila je Vanja Mirčeta, novinar i promotor.

- Osebujna Ava Karabatić će na predstavljanju ove nesvakidašnje knjige čitati upravo ulomke koji se odnose na dio njezinog života provedenog u našem gradu. Naime, veći dio autobiografije vezan je upravo uz Avin život u Zadru. Knjiga, odnosno "najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke", kako kaže Ava, imat će 50-ak poglavlja na oko 230 stranica uz 30 ekskluzivnih fotografija, a u prodaji će se naći na samo Valentinovo, 14. veljače 2017. godine – dodala je Mirčeta.

08. srpanj 2024 20:18