StoryEditorOCM
ĐiradaSUTRA U "ĐINI"

Predstavljanje zbirke pjesama autorskog dvojca Andrije Finke i Frane Brajkovića: riječ je o multimedijskom projektu "Flux Benders"

Piše Zadarski.hr
21. srpnja 2021. - 21:22

U legendarnoj zadarskoj caffe galeriji Đina, sutra, u četvrtak 22. srpnja, od 21 sat, biti će predstavljena zbirka pjesama "Nagrada za sve", autorskog dvojca Andrije Finke i Frane Brajkovića.

Prema riječima autora radi se o prvom koraku zanimljivog multimedijskog projekta "Flux Benders" koji svoj javni put započinje upravo sutrašnjim predstavljanjem zbirke pjesama.

- "Nagrada za sve" podijeljena je u dva ciklusa: prvi čine moji samostalni radovi, dok je drugi dio zbirke pisan u suradnji s Franom Brajkovićem - istaknuo je Finka, inače profesor na Sveučilištu u Zadru, koji je do sad objavljivao mnoge znanstvene radove, a ovo mu je prva objavljena zbirka pjesama.

- Predstavljanje zbirke svojevrsna je najava istoimenog glazbenog albuma na kojem aktivno radimo već nekoliko mjeseci u suradnji s izvrsnim glazbenicima iz cijele regije, a posebno mi je drago da ćemo prve obrise ovog našeg multimedijskog  projekta predstaviti baš danas na moj rođendan i baš tu u legendarnoj galeriji Đina preko koje smo se nekako svi i spojili - naglasio je Brajković, koji uz koautorstvo drugog djela zbirke, potpisuje i dizajn grafike ove zbirke.

- Zbog propisanih mjera posjetitelji će nažalost biti uskraćeni za glazbenu live izvedbu, ali zato će dobiti nesvakidašnju priliku poslušati studijske verzije pjesama već sad, dok su još uvijek u procesu snimanja - zajključio je Brajković. 

Dobra pozivnica za još jednu kreativnu večer u Đini!

image
zbirka pjesama
F.brajkovic
18. travanj 2024 06:45