StoryEditorOCM
ĐiradaNAŠ PONOS

Klapa Intrade ne staje: rasprodali Lisniski pa najavili još jedan koncert dan nakon

Piše Zadarski.hr
28. rujna 2024. - 11:32

Koncert Tomislava Bralića i klape Intrade 7. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog rasprodan je u rekordnom roku, zbog čega su najavili još jedan spektakl u tom zagrebačkom hramu glazbe već sljedeći dan, 8. prosinca.

Bralić i klapa Intrade još su jednom dokazali koliko su omiljeni među zagrebačkom publikom.

- Čuli smo da smo već rasprodali koncert u Lisinskom 7. prosinca pa najavljujemo još jedan koncert već dan nakon. 8. prosinca. Baš se veselimo! - poručio je Tomislav Bralić u ime Intrada.

Tradicija koja svaki put bude rasprodana

Ovaj povratak u Lisinski za klapu Intrade i Bralića ima poseban značaj jer dolazi deset godina nakon njihovog posljednjeg nastupa u toj kultnoj dvorani.

Uz to, zagrebačka koncertna tradicija koja je započela još 2006. godine, ove godine doseže punoljetnost. Tomislav Bralić i klapa Intrade u tih 18 godina pjevali u svim većim zagrebačkim koncertnim dvoranama, uključujući i Arenu, Dom sportova i Cibonu u koju su se planirali vratiti i ove godine.

No, zbog obnove, odluka je pala na Lisinski. Ne žale zbog toga, Lisinski ostaje mjesto u kojem je ova tradicija počela i na koje se rado vraćaju.

03. listopad 2024 16:02