StoryEditorOCM
ĐiradaŽIVOT JE KARNEVAL, MAŠKARE SU NA VIRU!

Dođite na Karnevalske igre "Virskih maškara 2017", bira se i Miss Vira, a poslije svira grupa "Vista"

Piše PR
10. veljače 2017. - 19:14
K_IGRE_001

Kako prenositi jabuke sa šlagom, držati pivske krigle, zaigrati alku i na koncu povlačiti konop - vidjet ćemo u subotu na otoku Viru gdje u sklopu petotjedne manifestacije „Virske maškare" gostuje show „Karnevalske igre".

Tako će se prvi put na virskoj Ljetnoj pozornici uprizoriti zimsko-karnevalska verzija popularnog „City Games", pa će program ponuditi sličnu priču - natjecanje i nastup maškaranih grupa. Uz domaću momčad s otoka Vira, nastupit će „Štajerske vijolice" iz Maribora, „Pom-f-Ri" iz Rijeke, „Cipli dizelaš" iz Vranjica, „Bakarski feštari" iz Bakra, potom „Zlarin" i „Gacka" Otočac te kao „šlag na jabuci" - aktualni prvaci Hrvatske na „City Games" natjecanju, momčad „Daj Mare" s otoka Krka.

Održat će se i maškarani izbor za Miss Vira u konkurenciji predstavnica karnevalskih grupa, a uvertira za romantično raspoloženje bit će i prigodan program za nadolazeće Valentinovo.

Nakon završetka natjecateljskog dijela programa, nastavlja se zabava pod karnevalskim šatrom uz zadarsku grupu „Vista".

Program počinje u 18 sati, a od 16:30 sati nastupit će učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole „Privlaka" u mini verziji „Karnevalskih igara". Vještinu će testirati skačući u vrećama, prenošenju kašeta i potezanju konopa.

01. srpanj 2024 10:00