StoryEditorOCM
4 kantunaDAJ MI MOJE DIJETE!

Zbog incidenta u velikom trgovačkom centru digla se bura na mrežama, na mjestu događaja intervenirala i policija

Piše PSD
31. kolovoza 2019. - 15:12
policija policijska traka

 

Nakon što se putem društvenih mreža proširila dojava kako se u splitskom trgovačkom centru Joker u subotu oko 11 sati dogodio pokušaj otmice djeteta, policija je potvrdila da je majka tražila pomoć policije, ali ističu da nije došlo do fizičkog pokušaja otmice djeteta, kao što se na društvenim mrežama navodi, piše Slobodna Dalmacija.

- U 11 sati je zaprimljena dojava iz trgovačkog centra i tražena pomoć policije jer je zaprimljena informacija da je netko pokušao uzeti dijete. Obavili smo razgovor s majkom koja je navela da joj je pristupila ženska osoba i verbalno tražila od nje da joj preda dijete iz kolica. Kazala joj je: 'Daj mi moje dijete' - prepričala je događaj Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Službenici su na terenu zatekli i ženu koja je verbalno tražila od majke “svoje dijete” te su je odveli kako bi joj se pružila liječnička pomoć. Iz policije su naglasili da žena nije pokušala fizički oteti dijete, već je isključivo verbalno tražila da joj majka preda dijete.

20. travanj 2024 08:08