StoryEditorOCM
4 kantunaU MOJOJ ULICI...

Napravili smo đir Velebitskom na Voštarnici: novi veliki mural, ustaški grafiti, kukasti križevi, Tornado, rupe na cesti, zapušteno zelenilo...

Piše Zadarski.hr
13. listopada 2020. - 09:16

Počevši od ovog, na našem portalu Zadarski.hr, svakog vikenda objavljivat ćemo novu rubriku "Moja ulica". Cilj nam je ukazati na manje ili veće komunalne probleme s kojima se muči većina ulica u gradu, ali i posebnosti, njezine prepoznatljive stanare i zanimljive kantune zbog kojih volimo mjesta u kojima živimo i s njima osjećamo posebnu povezanost. 

Tu će nam, dakako, trebati i vaša pomoć. Jer Zadarski.hr zna puno toga, ali ne zna baš sve :-)

Zato nam se javite, prijavite svoju ulicu, ono što u njoj želite pohvaliti ili na što se želite požaliti. Nebitno koliko kućnih brojeva ima i u kojem dijelu grada se nalazi, nijedna ulica nije dovoljno mala da nama ne bi bila zanimljiva. 

Rubriku danas otvaramo s Velebitskom ulicom na Voštarnici, jednom od najpopularnijih zadarskih ulica koja vam je sigurno poznata ukoliko idete "priko mosta". Njezina je posebnost i njezin neobični položaj: riječ je o ulici koji cijelim svojim putem prolazi unutarnjim dvorištima velikih zgrada na Voštarnici, presječena Strossmayerovom kod Male pošte i Tuđmanovom na svom završetku.

Za sve što vas muči u Velebitskoj, evo i broja onih koji bi vam prvi trebali pomoći. To je mjesni odbor Voštarnica i njezin predsjednik Marinko Mikić, mob. 098/532-016 

29. lipanj 2024 11:24