StoryEditorOCM
Svijetglumio zabrinutost

Ubio rođakinju (11), a onda tješio njene roditelje! Cure gnjusni detalji svirepog ubojstva, tijelo pronađeno u šumi

Piše VIJESTI SD
11. lipnja 2024. - 20:59

Otkriven je motiv ubojstva devojčice Vasilike (11) u Grčkoj, čiji nestanak je prijavljen u noći između nedjelje i ponedjeljka, a koja je jučer pronađena mrtva na području Ilije. Policija je uhapsila njenog rođaka, s majčine strane, koji je priznao zločin.

On je na saslušanju rekao da je djevojčicu izbo odvijačem, a potom je inspektore odveo do njive, u šumi na kojoj je ostavio tijelo male Vasilike.

Prema navodima, rođak je rekao da je prije ubojstva htio s djevojčicom imati spolne odnose.

Djevojčica ga je naravno odbila i zaprijetila da će sve ispričati roditeljima, nakon čega je on zgrabio odvijač i nanjeo joj više uboda u grudi i leđa.

Puna ozljeda

Izvori iz istrage navode da je dijete imalo ozljede po rukama, vjerojatno zadobivene dok se pokušavala obraniti od silovatelja. Nakon ubojstva, ujak je tijelo djevojčice odnio na njivu i bacio ga.

Nakon toga se vratio kući i otišao spavati, kao da se ništa nije dogodilo. Ujutro je otišao na posao i svima pričao kako je zabrinut za navodno ‘nestalu‘ djevojčiću. Čak je tješio i njene roditelje.

Istovremeno, na društvenim mrežama je dijelio informacije o njenom nestanku.

Uhićen je nakon što su policajci pogledali snimke nadzornih kamera i ustanovili da je djevojčica u nedelju u večernjim satima ušla u njegov automobil. Vasiliku pokupio nedaleko od djedove kuće.

Muškarac je ranije bio osumnjičen za silovanje djevojčice (14).

Bez posebnog obrazloženja tada je pušten na slobodu, iako je osuđen na 9 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 20:59