StoryEditorOCM
Svijetpristao na sve

Melaniji Trump se više ne da biti prva dama: otkriveno gdje će biti u slučaju pobjede Donalda na izborima

Piše Klara Rožman/JL
29. lipnja 2024. - 12:24

Melaniji Trump naprosto se više ne da biti prva dama. Barem ne na puno radno vrijeme, piše Page Six, koji se poziva na izvor blizak Trumpovima, prema kojem je Melania sklopila dogovor s Donaldom Trumpom da, u slučaju njegove pobjede na američkim predsjedničkim izborima, ona više neće non stop biti uz njega i obavljati sve moguće protokolarne dužnosti, prenosi Jutarnji.hr.

Razlog ovoj njenoj odluci je to što na jesen Barron Trump upisuje sveučilište u New Yorku, a kako mladić dosad nikad nije bio daleko od mame i tate, Melania je odlučila prednost dati sinu, a ne mužu.

image
Alon Skuy/Getty Images Via Afp

- Barron će studirati u gradu koji ima demokratsku većinu, pa njegovu mamu brine kako će se tamo snaći i to potpuno sam. On odlazi u nepoznati grad, uz dodatni potencijalni stres jer je Trumpov sin, pa će Melania biti što je više moguće uz njega, kako bi mu olakšala prilagodbu - kaže izvor blizak obitelji Trump, koji Melaniju opisuje kao izuzetno zaštitnički nastrojenu majku koja je odbacila ideju da se njen sin pojavi kao republikanski delegat na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji Floride.

Podsjetimo, u svibnju je ured Melanije Trump sa žaljenjem odbio ponudu Republikanske stranke Floride da Barron bude njihov izaslanik.

- Iako je Barron počašćen što ga je Republikanska stranke Floride izabrala za svog delegata, on na to ne može pristati zbog prethodno preuzetih obaveza - pisalo je u priopćenju odaslanom iz Melanijinog ureda.

image

Barron Trump

Giorgio Viera/Afp

Page Six nadalje navodi kako Melania voli New York, ističu da je to grad u kojem se ona osjeća sigurno, te dodaju da će ona od jeseni većinu svog vremena provoditi u Trump Toweru u New Yorku.

Što se Donalda tiče, on je pristao na sve, navodi Page Six:

- Donald smatra kako će sve majke i svi sinovi ovog svijeta ovu situaciju popratiti s dubokim razumijevanjem, te razumjeti kako se Melanija osjeća - piše Page Six koji navodi da je Barron presretan zbog majčine odluke.

- On je oduvijek jako vezan za mamu, koja je najviše zaslužna za to da je on danas pristojan mladić. U odgoju su joj pomagali njezini roditelji koji su zaslužni za to da Barron danas uz engleski jezik govori i slovenski. Viktor i Amalia Knavs obožavali su unuka, a neki govore da su djed i baka tijekom njegovog odrastanja više vremena provodili s njim od samog Donalda - pišu američki mediji, a prenosi Jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 12:24