StoryEditorOCM
Svijettko ga poznaje?

Djeca seksualno uznemiravana u Münchenu, policija objavila fotografije, moli građane za pomoć

Piše Vijesti SD
3. kolovoza 2023. - 20:36

Münchenska policija započela je istragu dva slučaja seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja u münchenskom kinu Mathäser Filmpalastu (Bayerstraße) u ožujku ove 2023. godine, prenosi Fenix-magazin

Uz pomoć objavljenih slika traga za nepoznatim počiniteljem sa slike koji je najprije 4. ožujka između 18.40 i 18.45 sati, „izvršio seksualne radnje“ nad 13-godišnjom djevojčicom koja je bila sama u kinu. Kada se djevojčica udaljila od nasilnika, on je pobjegao. Tek kad je stigla kući, djevojka se povjerila članu obitelji, koji je slučaj prijavio policiji.

U drugom slučaju (18. ožujka između 17.15 i 18 sati) u kinu su bile 12-godišnjakinja i 13-godišnjakinja. I tada je zlostavljač sjeo pored djece i vršio spolne radnje nad sobom. Kada su to djevojke primijetile, počinitelj je ponovno pobjegao. Djeca su odmah prijavila incident djelatnicima kina, a oni su obavijestili policiju.

Unatoč odmah poduzetim mjerama potrage, počinitelj do sada nije  uhićen. Komesarijat 17 preuzeo je istragu u oba slučaja i uspio je osigurati fotografije počinitelja s nadzornih kamera. Prema dosadašnjem stanju istrage, u oba slučaja radi se o istom počinitelju.

Policija moli građane za pomoć u pronalaženju osumnjičenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:04