StoryEditorOCM
Regija‘skromna‘ nikolina

Novinara isprovocirala Dodikova političarka: Narod na rubu beznađa, a na njoj torbica od 2620 $, Rolex, vozi Porsche...

Piše Vijesti SD
17. srpnja 2024. - 14:39

Zastupnica DNS-a u Narodnoj skupštini RS Nikolina Šljivić pohvalila se fotografijama na društvenim mrežama luksuzom u kojem živi, a novinar Slobodan Vasković analizirao je neke od fotografija i u ironičnom tonu objavio vrijednost "opreme" koju je imala na sebi dok je pozirala za društvene mreže.

Od iznosa koji spominje Vasković običnom se čovjeku zavrti u glavi, piše Crna-hronika.info.

‘Narod je na rubu beznađa, ali je zato bahata klijentelistička, poltronska kvazielita Milorada Dodika i dalje bahata. Jer su "spasili" narod i zbog tih "zasluga" imaju pravo pokazati da su to dobro naplatili. Od naroda, naravno. Pa neće ga džaba "spasiti’”, piše Vasković na svom Instagram profilu.

‘Glamurozna Šljivić odijeva se vrlo "skromno". I, što je vrlo važno za spomenutu, tu skromnost voli pokazati‘, piše Vasković pa analizira:

‘Na naslovnoj fotografiji primijetit ćete vrlo skromnu torbicu koja košta svega 2.620 dolara, što je zaista jeftino.

Na drugoj fotografiji su vrlo skromne papuče koje nosi Šljivić, a njihova cijena je samo 1.620 dolara. Pa za te pare se ne mogu kupiti polovne gume.

Tu je i remen za 435 eura. Paradajz je mnogima skuplji od tog pojasa. No, ako malo bolje pogledamo fotografiju, na njenom zapešću vidjet ćemo Rolex sat i Louis Vuitton torbu. Cijena sitnica.

Šljivić, koja rado prisustvuje nasilničkim seansama svog supruga dok on maloljetnike tuče drškom pištolja, kupila je i skromni džip - Porsche Cayenne za oko 200.000 KM‘ (oko stotinu tisuća eura), piše Vasković.

Inače, Nikolina Šljivić je članica DNS-a na čijem je čelu ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. Poznata je kao vatrena pristalica Milorada Dodika. Ona je nakon jednog od prvih ročišta u procesu koji se protiv Dodika vodi pred Sudom BiH rekla da je riječ o napadu na RS.

Njen suprug, kojeg spominje Vasković, je Zoran Šljivić, koji je dospio u bh. medije u travnju ove godine kada je na ulici u Istočnom Sarajevu pretukao maloljetnika, navodno drškom pištolja. Nakon saslušanja pušten je na slobodu, podsjeća Crna-hronika.info.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 09:25