StoryEditorOCM
Regijacrna gora u šoku

Novi krvavi obračun ‘škaljarskog‘ i ‘kavčarskog‘ klana: dvoje poginulih i troje ranjenih u eksploziji na Cetinju

Piše vijesti sd
20. lipnja 2024. - 10:35

Dvije osobe su poginule, a više ih je ozlijeđeno jutros u eksploziji bombe na Cetinju u Crnoj Gori, nedaleko od tamošnjeg Sportskog centra, rečeno je Vijestima neslužbeno iz Uprave policije.

Prema neslužbenim informacijama, najprije je stradao jedan pripadnik zločinačkog škaljarskog klana, a izvor iz vrha Uprave policije kazao je da je povredama podlegla još jedna osoba, također pripadnik iste organizirane kriminalne grupe.

Od siline eksplozije povrijeđene su još tri osobe. Iz Uprave policije priopćeno je da su sve raspoložive policijske ekipe na terenu. Na terenu je i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković. U tijeku je očevid, pišu Vijesti.

“Policijski službenici su odmah po saznanju o događaju izašli na mjesto događaja koje je osigurano. U cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te rasvjetljavanja ovoga događaja, službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužiteljstvom u Podgorici preduzimaju intenzivne izviđajne mjere i radnje, a o čijem tijeku i ishodu će javnost biti pravovremeno obavieštena“, priopćila je službeno policija.

Obračuni "škaljara" i "kavčana" ne prestaju šokirati Crnu Goru, čije se vlasti nikako ne uspijevaju izboriti s kriminalnim klanovima u žestokom međusobnom ratu, u kojem nerijetko stradavaju i nevini ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 12:45