StoryEditorOCM
Regijamitrović ide dalje

Ne boji se ni masovnih prosvjeda: vlasnik TV Pinka najavio novu sezonu kritiziranog reality programa ‘Zadruga‘

Piše vijesti sd
27. lipnja 2023. - 06:28

Unatoč nagovještajima da će televizija Pink možda ukinuti kritiziranu "Zadrugu" te unatoč riječima srbijanske premijerke Ane Brnabić kako je to već učinjeno, vlasnik televizije Željko Mitrović najavio je emitiranje nove, sedme sezone ovog reality programa.

Nova sezona "Zadruge“ imat će, kako je otkrio, poseban naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

– Pripreme za novi after-real projekt, koji će naslijediti "Zadrugu" i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitiranja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje casting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta bit će "ELITA“, najavio je Mitrović, prenosi danas.rs.

Nakon  nedavnih tragičnih događaja u Srbiji i prosvjeda protiv nasilja na kojima se, među ostalim, traži i ukidanje ovog  programa i oduzimanje nacionalne frekvencije Pinku, Mitrović je izjavio da je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića donio odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukine "Zadruge".

“Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsjednika Republike važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa”.

Vučić je tih dana govorio ovako: "Zamolio sam ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da reality nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledatelja Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine“, naveo je.

Premijerka Srbije ubrzo nakon toga je tvrdila da je reality na Pinku ukinut.

"TV Pink je ukinuo reality, Nova nikada nije spomenula da želi to učiniti, tako da je taj zahtjev djelomično ispunjen“, rekla je Ana Brnabić.

Prethodna sezona "Zadruge" završila se ranije nego što je predviđeno zbog čega se Mitrović ispričao "najvjernijim gledateljima“, ne spomenuvši tragične razloge koji su stajali iza pritiska javnosti da se emitiranje okonča, prenosi danas.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 01:26