StoryEditorOCM
RegijaPREDSJEDNIK U VITEZU

Milanović: Nema više popuštanja u odnosu na prava Hrvata u BiH! Komšić nije predstavnik hrvatskog naroda, meni je sporan njegov status

Piše HINA
11. srpnja 2021. - 19:35
Zagreb, 090721. Institut Rudjer Boskovic. Povodom obiljezavanja Nacionalnog dana Nikole Tesle Zoran Milanovic posjetio Znanstveni centar izvrsnosti za napredne materijale i senzore Instituta Rudjer Boskovic. Na fotografiji: Zoran Milanovic.Marko Todorov/Cropix

 Hrvatski predsjednik Zoran Milanović kazao je u nedjelju u Vitezu da će dosljedno inzistirati na zaštiti prava Hrvata u Bosni i Hercegovini te poštivanju Daytonskog sporazuma sve dok je on na snazi.

Milanović je trodnevni radni posjet BiH i počeo u Vitezu susretom s hrvatskim predstavnicima gospodarskog, političkog i kulturnog života središnje Bosne, a prethodno je novinarima kazao da je došao razgovarati i osobno se uvjeriti u stanje u BiH no ponajprije čuti probleme Hrvata koji žive u toj zemlji.

"Nema više popuštanja u odnosu na prava Hrvata u BiH", kazao je Milanović.
Podsjetio je da je taj svoj stav već dokazao kada je inzistirao da se odredba o obvezi poštivanja Daytonskog sporazuma uvrsti u deklaraciju s  posljednjeg summita NATO-a.

Na jednak način postupat...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:29