StoryEditorOCM
Regijaloš dan za vlasnike

‘Kupac‘ preuzeo luksuzni automobil lažno prikazavši da je izvršio uplatu; Vlasnik drugoga vozila nokautiran u stanu

Piše vijesti sd
20. studenog 2023. - 14:23

Banja Luka ovih dana nije bila mirna luka za vlasnike automobila budući da su doživjeli teške prevare, pa i fizički napad.

Zastupnik autokuće iz Banje Luke prijavio je policiji da je A.D. naručio kupnju Audija. "Kupac" je predočio dokaz o uplati iznosa od 70.000 eura pa je preuzeo vozilo. Međutim, naknadno izvršenim provjerama utvrđeno je da navedena uplata nije izvršena pa je policija A.D.-u oduzela automobil, a on je optužen za kazneno djelo prijevare, izvještava Klix.ba.

Sasvim drugačije, ali ne manje traumatične probleme imao je vlasnik drugog automobila iz Banje Luke. Njemu je stanoviti I.B. s parkiranog automobila otkinuo registarske oznake, a zatim krenuo do vlasnikova stana. Tu je lupao na vrata i prijetio, a potom i nasilno ušao u stan te šakom udario vlasnika koji je ozlijeđen.

Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu I.B.-a zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, narušavanja nepovredivosti stana i nanošenja tjelesnih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:09