StoryEditor
Regijazamračio ekrane

Iščupao je kablove za vrijeme Vučićeva govora pa sve detalje ispričao medijima: ‘Iz kombija sam čuo ‘Ma je**i se‘ i nastavio dalje, nek im se tresu gaćice‘

Piše PSD
2. prosinca 2021. - 18:53

U srijedu za vrijeme prijenosa govora srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića televizijski ekrani u Srbiji na trenutak su se zamračili. Djelo je to mladića iz Beograda koji je za Novu.rs opisao kako je iščupao kablove RTS-a. 

- Gledam na internetu, svi pišu kako vrhovni šef opet ima izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove ljudima širom Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se na sam spomen mafijaškog šefa doslovno diže kosa na glavi i koliko smo svi umorni od njegovog davljenja i nadjačavanja. Shvaćam da mi je Predsjedništvo na putu i sjećam se da bih opet mogao povući kablove do Pink reportažnog kombija, kao prije pola godine kada sam opet bio na pravom mjestu u pravo vrijeme. Bilo je to doslovno u mojoj glavi, bio je to dobar trenutak da ih barem malo iznerviram i da im se odužim za svu torturu kojoj smo svakodnevno izloženi, kazao je muškarac. 

- I gle čuda i sreća moja, dva kombija su ovoga puta bila na mjestu, pored Pinkovog, a bilo je i vozilo drage nam okupirane i praktično privatizirane Radiotelevizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu, izvukao sajlu i bacio što dalje od vozila, zatim sam prišao kombiju RTS-a i učinio isto, a kad sam iz kombija čuo 'Ma j**i se', okrenuo sam se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo. Tek nakon otprilike sat vremena uvidio sam razmjere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga, za razliku od SNS-ovskih poltrona i ulizica, otišao u krevet s jednim velikim osmijehom na licu, nastavio je. 

- Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se umiješaju u sabotažu i za to slobodno okrive neimenovanog berača kabela. Da bismo promijenili ovaj sustav, svi ga moramo malo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti, neka im se tresu gaćice, neka se boje i razmišljaju iz kojeg će kuta ili mraka iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobjede, zaključio je. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. siječanj 2022 19:04