StoryEditorOCM
Hrvatska‘što se ovo događa?‘

U čokoladicama iz poznatog trgovačkog lanca djeca pronašla crve i jajašca: ‘Reklamacija je opravdana, reagirat ćemo‘

Piše vijesti sd
20. lipnja 2024. - 08:52

U čokoladicama iz Njemačke koje su kupljene u Konzumu pronađeni su živi crvi i hrpa jajašaca!

Na to je potrošačku inicijativu “Halo, inspektore” upozorio otac četvero djece koji je svojim mališana kupio sporne čokoladice. Neke su i pojeli, piše Danica.hr.

“Ja sam upravo našao u zatvorenoj čokoladici Choco Peanut Finesse – crva! Zar je moguće da svako malo nešto od “životinja” bude u jelu koje konzumiramo? Što se ovo događa? Poslao sam e-mail i Konzumu. Ovo svakako nije dobro”, započeo je svoju priču ljutiti otac četvero djece.

Čokoladice je kupio u Super Konzumu u Sarajevskoj ulici u Zagrebu.

“Otvorio sam paket jučer u 18 sati. Djeca pojela šest-sedam čokoladica s rokom trajanja do 30. studenog ove godine. Kad u jednoj od tih čokoladica ide van debeli bijeli crv. Otvorim još nekoliko, a ono žućkasta i bijela jajašca po svim čokoladicama. I na nekim nešto plavo poput plijesni.

Pa još jedan crv. Odvratno!”, ispričao je ljutiti i šokirani otac za “Halo, inspektore”.

Proizvođač tih čokolada je njemački Ludvig Schokolade GmbH iz Saarlouisa. Za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine distributer tih čokoladica je Konzum, dok u Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori to u ime Fortenove čini Mercator. O svemu se očitovao i Konzum.

“Izuzetno nam je žao zbog situácijė kója nam je opisana te ćemo sa svim detaljima reklamacije odmah ūpoznatí odgovorne kolege zadužene za taj segment poslovanja, kao i samog dobavljača. Temeljem reklamacije, svakako ćemo izvršiti sve potrebne mjere i provjere. S obzirom na to da je reklamacija opravdana, ljubazno molimo da se prilikom sljedećeg posjeta Konzum prodavaonici na adresi Sarajevska 6, Zagreb, s računom i reklamiranim proizvodom kupac obrati poslovođi kako bismo izvršili povrat novca ili zamjenu artikla. Cijenimo iskustva naših kupaca jer smo upravo zahvaljujući njima u mogućnosti eventualni propust prepoznati na konkretnom prodajnom mjestu i tako kvalitetnije i efikasnije reagirati,” odgovorila im je Služba za kupce Konzuma.

Udruga “Halo, inspektore” obratila se s istim upitom i njemačkom proizvođaču čokoladica. Njihov odgovor, kažu, objavit će čim ga (ako) prime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 08:53