StoryEditorOCM
Hrvatskaispravak

Eurocable Group: ‘Ne proizvodimo čelične sajle i ne isporučujemo svoje proizvode Jadroliniji‘

Piše VIJESTI SD
13. rujna 2024. - 13:29

Nakon prenošenja teksta originalno objavljenog u Nacionalu, objavljenog na portalu Slobodne Dalmacije s naslovom: Inspekcija pregledala Jadrolinijin trajekt i otkrila ozbiljan problem sa sajlama! Stručnjak: ‘Praktički se ne zna ništa‘, iz tvrtke Eurocable Group d.o.o.  su poslali ispravak koji prenosimo u cijelosti:

"Vezano uz članak "Inspekcija pregledala Jadrolinijin trajekt i otkrila ozbiljan problem sa sajlama! Stručnjak: ‘Praktički se ne zna ništa‘" kojeg je Slobodna Dalmacija objavila u digitalnom obliku 13.09.2024. น 08:17 želimo demantirati neistinite navode "Zna se samo da je dobavljač čeličnih sajli za Jadrolinijine trajekte tvrtka Eurocable Group d.o.o. iz Jakovlja. Uvidom u djelatnost tvrtke vidi se da je registrirana za proizvodnju ostalih elektroničkih i električnih žica." I "Sajle se moraju mijenjati i kontrolirati što češće", navodi sugovornik Nacionala, dodajući da su i izjave o sukladnosti dobavljača Eurocable Group bez ikakve vrijednosti."

Želimo istaknuti slijedeće činjenice:

- tvrtka Eurocable group d.o.o., Jakovlje, ne proizvodi čelične sajle, nego proizvodi električne vodove i kabele od bakra I aluminija koji su u skladu sa svim važećim standardima sigurnosti i kvalitete.

- tvrtka Eurocable group d.o.o., Jakovlje, ne trguje ni sačime osim s električnim vodovima i kabelima.

- tvrtka Eurocable group d.o.o., Jakovlje, ne isporučuje svoje proizvode Jadroliniji.

Slijedom gore navedenog tražimo ispravak navedenog članka u digitalnom i tiskanom izdanju.

Eurocable group d.o.o. će i dalje raditi u skladu s najvišim standardima i odgovornošću prema svim svojim dionicima.

S poštovanjem, Uprava društva".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 13:30