StoryEditorOCM
Crna kronikateška nesreća

Otac (65) i sin (40) iz Hrvatske se autom zabili u kamion slovenske registracije kod Venecije! Obojica su poginuli!

Piše Vijesti sd/Hajdi Karakaš Jakubin/JL
19. rujna 2024. - 13:19

Dva muškarca poginula su u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros, nešto prije 5.15 sati dogodila na autocesti na sjeveru Italije. Kako neslužbeno doznaje Podravski.hr, stradali su otac i sin, starosti 40 i 65 godina, a nesreća se dogodila između San Giorgia di Nogara i Latisane u smjeru Venecije.

Talijanski mediji pišu da je do sudara došlo tako što se automobil u pretjecajnoj traci silovito zaletio u teretno vozilo koje se kretalo ispred njega.

"Prema prvim informacijama, oba vozila kretala su se u istom smjeru, srednjom pretjecajnom trakom, u trenutku nesreće promet je tekao normalno. Iz za sada neutvrđenih razloga, osobno vozilo je snažno udarilo u stražnji dio kamiona koji se kretao ispred njega", opisali su Talijani dodajući kako su vatrogasci izvlačili Hrvate iz auta, te da su ih reanimirali međutim ozljede su bile preteške.

Jutarnji list piše kako je prema dosad utvrđenom policijskom očevidu koji je na mjestu užasa trajao satima, 65-godišnji muškarac i njegov 40-godišnji sin su se u Audiju A4 zabili punom snagom u vozilo ispred sebe, točnije u kamion slovenskih nacionalnih oznaka kojeg je vozio 34-godišnji vozač i koji je, nakon viđenog prizora, dok su se čekali dolasci svih dežurnih službi, prema pričanjima svjedoka bio u totalnom šoku.

On je, pak, prošao neozlijeđen, a teško ozlijeđenim Hrvatima, koje su vatrogasci izvlačili iz smrskanog lima nažalost ni tim hitne pomoći provedenom reanimacijom nije uspio spasiti.

Svjedoci koji su se nalazili u blizini policiji su posvjedočili da se Audi tom trotračnom dionicom, njezinim središnjim dijelom, kretao velikom brzinom.

Istražitelji su za talijanske medije kazali da će tijela preminulih biti prevezena na obdukciju kako bi se utvrdilo, eventualno, je li vozaču možda pozlilo tijekom vožnje. A također će se vještačiti i Audi A4 u kojem su poginuli.

Podravski neslužbeno doznaje kako se radi o ocu i sinu iz Križevaca. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 14:07