Overlay
kupujte pametno

Sniženja počinju već danas: high-street trgovine konačno objavile precizan popis popusta i kodove za Black Friday, evo koliko točno možete uštedjeti

Piše Stil
Foto Shutterstock
26. studenog 2020. - 14:22

Valja zbog toga da bi sve bilo još primamljivije, jer poznato je da uzbuđenje podiže adrenalin, a adrenalin utječe na moć prosudbe, trgovci su čekali do gotovo posljednjeg trena za objavu svih detalja o popustima za najveći šopingholičarski praznik - zadnji petak u studenome, znan još i kao Black Friday.

No, što god mislili o tome, činjenica je da se na Black Friday sniženjima može lijepo uštedjeti. Stoga, ako ste neke zgodne i potrebne komade zamjerili pa odlučili pričakati da im se cijena spusti na prihvatljivu, evo vam prilike za provjeriti jesu li vam se snovi ostvarili. Donosimo detaljan pregled popusta po trgovinama.

Počnimo s onim koji je stvarao najveću pomutnju najdulje otežući s objavom o postotku sniženja: H&M je svoj ukupan asortiman snizio za 20 posto. Baš kao i proteklih godina. Popust je aktivan već od danas za korisnike H&M mobilne aplikacije uz kod APP20, a dostava je besplatna neovisno o vrijednosti narudžbe.

Idmo dalje.

Bershka će odabrane artikle sniziti do 50 posto, a bit će aktivni danas od 18 sati u aplikaciji, te od 19 sati u trgovinama i na webshopu.

Mango se odlučio na  30 posto popusta na sav asortiman, u svojim trgovinama i u webshopu, uz kod BLACK20. No kad već kupujete, dobro pregledajte svu ponudu jer se nudi i 50 posto popusta na odabrane modele.

Black Friday Week u C&A donosi do 50 posto popusta na odabrane proizvode u C&A trgovinama i cijeli tjedan prigodnih popusta od 20 i 30 posto u C&A webshopu.

Reserved ima 20 posto popusta na novu kolekciju, u webshopu i u trgovinama. Kupovati možete već sada, a popust ostvariti uz kod blackhr.

Danas i sutra u &Other Stories webshopu možete ostvariti 20 posto popusta na sav asortiman uz kod FRIDAY20.

Orsayev webshop sve do 30. studenog nudi 35 posto popusta na sav asortiman, uz kod BLACK35.

Zara će odabrane proizvode sniziti do 40 posto, već od danas u 18 sati u aplikaciji i u trgovinama, a od 19 sati na webu, a također danas od 18 i u fizičkim trgovinama.

Black Friday u Pull&Bearu počinje danas u 18 sati u aplikaciji i u 19 sati na web lokaciji. Možete ostvariti 20 posto popusta na sav asortiman.

Massimo Dutti donosi do 40 posto popusta na odabrane artikle u svojim trgovinama i u webshopu. Kao korisnik aplikacije, možete kupovati već danas.

Uterque ima 40 posto popusta na odabrane stilove – od 20 sati kupovati mogu korisnici aplikacije, a od 21 sat posjetitelja weba.

ASOS omogućuje do posto popusta na sav asortiman.

19. travanj 2024 01:59