Overlay
Bolje cijene

Ne morate potrošiti previše novaca da biste dobro mirisali: evo pristupačnih parfema koji su jednako kvalitetni kao dizajnerski

Piše Stil
Foto Shutterstock
10. kolovoza 2021. - 13:36

Da biste imali dobar parfem već neko vrijeme ne morate nužno izdvojiti puno novca. To možemo zahvaliti high street brendovima koji sve češće angažiraju poznate 'noseve', kako se nazivaju profesionalci koji kreiraju parfeme, da za njih naprave unikatne mirise. Oni također ne koriste ni po čemu lošije sastojke od dizajnerskih parfema, a rade se i u istim tvornicama. Razlika u cijeni dolazi zbog količine u kojoj se proizvode, marketingu u koji ulažu, ambalaži i naposljetku u samom kupovanju brenda. Ukratko, jeftiniji parfemi nisu nužno lošiji, štoviše neki su nas u potpunosti osvojili svojom mirisnom kreativnošću, a može ih se pronaći po zaista popularnim cijenama.

Zara Nude Bouquet

Zara je brend koji se u svojim beauty kolekcijama koristi istim tehnikama kao i u kreiranju odjeće - 'posuđuje' od najboljih. Njihovi mirisi oponašaju brendove kao što su YSL Beauty ili pak Chanel. Nude Bouquet je delikatan, svjež, ugodan i vibrantan parfem s mirisom trešnje, vanilije i božura.

image
Zara

Nuxe Prodigieux Le Parfume

Legendarni miris Huile Prodigieuse, najpopularnijeg proizvoda ovog francuskog brenda kozmetike poznatog po uljima za kosu i kožu, uhvaćen je u senzualnom parfemu. Prodigieux Le Parfume, ženski je miris kao stvoren za ljeto, podsjećajući na sunce i topli pijesak s notama cvijeta naranče, magnolije i vanilije.

image
Nuxe

Lush Sun Parfume

Osim po ekološki napravljenim i kvalitetnim proizvodima za kožu, sapunima i kupkama Lush se može pohvaliti i pristupačnim parfemima koji dolaze u krutom i tekućem stanju, Jedan od njih idealan za ljeto je i Sun u čijoj je bazi sandalovina, a u gornjim notama su cvijet naranče i mimoza.

image
Lush

Massimo Dutti Eau De Parfum Camomile & Sandalwood

Massimo Dutti slično kao i Zara u svojim kolekcijama svake godine donosi i nekoliko parfema. Baš kao i kod odjeće, dok su Zarine kolekcije veće, oni imaju manji izbor provjerene kvalitete. Eau De Parfum Camomile & Sandalwood ima blag i opuštajući karakter kamilice naspram topline sandalovine. Brend svoj opisuje kao 'balzam mirisnog blagostanja koji odražava najnovije mirisne trendove'.

image
Massimo Dutti
19. travanj 2024 10:53