Overlay
Senzacionalno izdanje

Kraljica stila Angelina Jolie u Rimu nam je očitala modnu lekciju, a u tome su joj pomogle i njene dvije starije kćeri: osvojile su još jedan crveni tepih

Piše Stil
Foto Tiziana Fabi/AFP
25. listopada 2021. - 12:51

Angelina Jolie nastavlja dokazivati da je apsolutna kraljica stila, a čini se da njezine kćeri kreću utabanim majčinim stopama. Na Filmskom festivalu u Rimu, lijepa glumica se pojavila sa 17-godišnjom Zaharom i 16-godišnjom Shiloh s kojima se u potpunosti modno uskladila, a ipak je svaka od njih zadržala individualnost te su izgledale prikladno svojim godinama.

image
Tiziana Fabi/AFP

Angelina je nosila platinastu Atelier Versace haljinu bez naramenica koja je pratila njenu vitku liniju tijela. Zahara je odjenula grčku bijelu haljinu s halter ovratnikom i zlatnim križnim naramenicama, dok je Shiloh odabrala crnu koktel haljinu bez rukava, u kombinaciji s neonsko žutim, crvenim i crnim točkastim tenisicama.

image
Tiziana Fabi/AFP

Glumica s bivšim mužem Bradom Pitom ima šestero djece koja joj se povremeno pridružuju na crvenom tepihu i raznim svečanim događanjima. Ona trenutno promovira svoj novi film, Marvelov 'The Etrenals' i tim povodom putuje s djecom diljem svijeta. 

image
Tiziana Fabi/AFP

Prošlog ponedjeljka, 18. listopada, pojavila se sa Zaharom i Shiloh na premijeri u Los Angelesu, a tada im se pridružio i glumičin najstariji sin Maddox kao i blizanci Knox i Vivienne. Svi osim Paxa koji je izbivao s događaja bili su još jednom modno usklađeni i nosili vintage komade, čak i Angelininu Elie Saab Haute Couture haljinu s dodjele Oskara.

image
Tiziana Fabi/AFP
19. travanj 2024 00:07