Overlay
veliki trend

Frizura za kojom svi uzdišu: mala, ali efektna promjena bila je dovoljna da Lopez ponovno postane ikona stila. Idete li k frizeru, pokažite mu ovo!

Piše Stil
Foto Valerie Macon
14. svibnja 2021. - 12:23

Prije nekih dvadesetak godina Jennifer Lopez bila je novo veliko ime na svjetskoj sceni, prepoznatljiva po ponosnom isticanju svojih oblina i frizuri koju su svi željeli kopirati. Nosila je kosu dopadljive tople medene nijanse prošaranu pramenovima, pomno ispeglanu, što je u to vrijeme bio veliki trend, a često ju je podizala u nestašan repić na vrhu glave ili ju nosila tek napola raspuštenu. Sve se to odrazilo na tadašnju uličnu modu, kako po pitanju odijevanja, tako i po pitanju friziranja.

Zahvaljujući jednom malom, ali vrlo efektnom zahvatu, Jennifer ponovno dobija same pohvale na račun frizure: nakon što je stepenasto ošišala kosu uz lice te ju istanjila, postigla je efekt vrlo prozračne verzije trenutno iznimno popularnih "curtain" šiški. Tek par znalačkih rezova škarama i malo vještog feniranja i J.Lo je ponovno stilska ikona.

Planirate li promjenu frizure, ali se grozite radikalnih rezova, pokažite frizeru Jwenniferinu novu fotografiju, koja je samo na ovom Instagram računu pokupila gotovo stotinu tisuća "lajkova".

25. travanj 2024 03:13