Overlay
granddady cool

Djedova odjeća je opet jako kul! ‘Grandpa‘ stil je pravo osvježenje, vole ga slavni trendsetteri, a nama je drag jer odlično pristaje i ženama

Piše Tea Sumić Miletić
Foto Anne-christine Poujoulat/Afp
9. siječnja 2021. - 14:10

Doviđenja 'dad' stilu, dobro nam došao 'grandaddy cool'. I hvala bogu na tome, jer djed je ipak bio puno modno osvješteniji od tate. Bar ako pričamo o nekoj načelnoj, uopćenoj slici. 'Tatin' stil je podrazumijevao pomalo šlampave, udobne pulovere, hlače i, da, one grozne tenisice, no 'djedov' se vrti oko dobro skrojenih odijela, cool košulja i cipela kao stvorenih za rasturanje podija na nekom plesnjaku.

'Grandpa' stil je pravo osvježenje na modnoj sceni i dobar motiv za malo se bolje 'skockati'. Treba li vam nadahnuće i pojašnjenje, pogledajte što u posljednje vrijeme nose Harry Styles, Chris Evans i Brooklyn Beckham, a nije na odmet ni pogledati koju epizodu Peaky Blindersa ili pak Knives Out. Zamislite muškarca za kojim je vaša baka možda potajno patila...

Premisa 'grandpa' stila je retro elegancija, što podrazumijeva kvalitetne košulje na kojima je dozvoljen i pomalo luckast uzorak na tragu havajskog, strukirane hlače i sakoe koji savršeno pristaju, uske kravate i udobne, no otmjene cipele.

A znate što se nama najviše sviđa kod grandpa stila, osim što muškarci u njemu izgledaju neodoljivo? Odlično pristaje i ženama. 

Smeđe cipele, Mango, 699 kn

23. travanj 2024 09:49