Overlay
u subotu 15. svibnja

Novi broj Stila donosi kupone za popuste u Mall od Splitu i poseban dar za čitateljice! Otkrivamo nove trendove, zanimljive ljude i najbolje savjete

Piše Tea Sumić Miletić
Foto PROMO
12. svibnja 2021. - 14:27

Novi broj Stila, koji čitateljima Slobodne Dalmacije darujemo u subotu, zamislili smo  kao svojevrstan pregled vještina, znanja i spoznaja koje su nekima od nas obilježile prethodne mjesece.

Neki su stekli nove hobije, neki su otkrili nove đireve, neki su se prepustili kreativnosti... a neki su stekli ono što bi se moglo nazvati viškom. Kilograma. Kontroverzno pitanje "Je li bolje da ljulja ili da žulja?" ovog smo puta usmjerili na muški rod, kroz priču o takozvanom "tatastom tijelu", trendu oko kojeg se trenutno lome koplja.

Što se tiče novih đireva, donosimo vam  priču o takozvanoj dark academiji i njenoj "light" inačici. Kakav je to đir i tko ga slijedi doznat ćete u našoj Štoriji u kojoj je s objašnjenima iz prve ruke sudjelovala jedna interesantna Splićanka.

image
PROMO

U Ćakuli vam, pak, predstavljamo zanimljivu i nadarenu mladu pjevačicu koja nas je zatekla zrelošću, stavom i pogledom na život.

Među kreativcima koji nisu dopustili da ih u proteklom mračnom razdoblju uhvati fjaka su i cure koje se uspješno bave ručnim radom, gastroblogerica koja je objavila knjigu, ilustratorica koja je uplovila u modne vode i dizajnerica koja nas je zadivila uspješnim projektom preuređenja svog doma. Sve su nam one dale korisne savjete i ideje pa se nadamo da će vam priče koje slijede razbuditi maštu i nadahnuti vas da se prepustite kreativnosti.

image
Shutterstock

A evo i šećera na kraju: donosimo vam najljepše recepte za kolače s jagodama te kao poseban bonus u ovom broju, darujemo vam kupone za shopping uz popuste u trgovačkom centru Mall of Split i Violeta proizvode: Ait Fil higijenske uloške ili maramice za intimnu higijenuWe Care.

image
Shutterstock
19. travanj 2024 11:33