Overlay
Kraljica treša

Kesha, poznata po izjavi da je vodila ljubav s duhom, snima novu seriju o paranormalnome

Piše PSD
Foto Valerie Macon/AFP
15. listopada 2021. - 12:01

Kesha počinje snimati novu emisiju o paranormalnim aktivnostima, a na njenom putovanju diljem SAD-a će je pratiti slavni kolege i stručnjaci za onostrano kako bi pokušali dokazati postojanje nadnaravnih sila i pojava.

Pjevačica je inače poznata po izjavi da je imala spolne odnose s duhom još iz 2012. Svoju vjeru u mistična bića, duhove i vanzemaljce uključivala je i u svoju glazbu, pa je tako album 'Rainbow' iz 2017. inspiriran upravo njima. Vrhunac je ipak najavljena emisija koja će se zvati 'Conjuring Kesha', a nastaje kao proširenje njenog postojećeg podcasta koji se bavi istom temom.

"Tijekom života oduvijek me privlačilo natprirodno i duhovno područje. Stvaranje glazbe koju sam osjetila bila je kozmička veza između moje duše i nečeg većeg od mene što nisam mogla objasniti,” rekla je Kesha, kraljica treša, u svojoj izjavi povodom objave o snimanju serije, prenosi Dazed.

“U novoj emisiji povest ću svoje prijatelje da sa mnom istraže neka od najtajanstvenijih paranormalnih žarišta. Istražit ćemo velike životne misterije i nastojati uloviti kamerom nešto dosad neviđeno. Nadam se da ću pokazati da natprirodno nije samo stvar mitova i bajki," dodala je.

Kesha se novim projektom pohvalila i na Instagramu gdje je sebe nazvala “spiritualnim istraživačem” s ciljem proširenja svojih spoznaja i uvjerenja.

17. travanj 2024 01:03