Overlay
super ili grozno?

A što je s muškim frizurama? Svijet osvaja novi trend ‘kerubinske kose‘: baš se dobro slaže s retro đirom, hoćete li ga slijediti?

Piše Stil
Foto AFP
20. listopada 2020. - 12:51

Dobro, sve nam je jasno po pitanju trenutno najmodernijih ženskih frizura, no što je s muškima? Kakve su muške frizure u trendu? Pripremite se na iznenađenje, jer nakon dugogogišnjeg trenda kratkih, urednih frizura (kojeg je tek nakratko narušio čudni eksperiment s puštanjem 'cufa' na vrhu glave, u stilu Peaky Blindersa) vraćaju se razbarušene rice u stilu surfera s kraja 90-ih.

Novi trend već ima ime, cherubim hair, a već po nazivu vam je jasno da mnoge asocira na nježne uvojke na anđeoskim glavama.

Druge pak na mladog Justina Biebera, s početka karijere, a čini se da se tom điru i on namjerava vratiti.

Treći za sve krive pandemiju koja je momke diljem svijeta omela u redovitom šišanju, a četvrti Harryja Stylesa i njegovu osebujnu 'bako-posudi-mi-džemperić' estetiku koja ne prestaje dobivati pohvale gdje god se taj mladi Britanac pojavi.

Što god vi mislili o tome, cherubim hair je tu, a dokaz su i fotografije s nedavnih Tjedana mode, na osnovu kojih zaključujemo da se zapravo skroz dobro slaže s aktualnim pomalo retro kolekcijama.

Osim toga, kerubinski frizić nosi i V iz BTS-a, korejskog boy banda koji trenutno zarađuje puno više od Biebera i drugih kolega sa zapadne polutke. 

U svakom slučaju, nije nesmotreno očekivati poplavu kerubinske kosice, a ako je i sami želite nositi, samo pustite kosu da slobodno raste i nabavite kvalitetne proizvode za njegu i stiliziranje, kako ne biste, umjesto na Biebera i kerubine, podsjećali na ovčicu. 

17. travanj 2024 12:43