StoryEditorOCM
Više od sportadok ljuljaju se...

Velika romansa zvijezde Wimbledona, hodao je s deset godina starijom ovisnicom o seksu‘, šokirat će vas tjedna ‘norma‘

Piše Sport SD
1. srpnja 2024. - 12:51

Teniska zvijezda Matteo Berrettini izlazio je s talijanskom manekenkom koja je jednom priznala da ima seks "sedam do deset puta tjedno".

Finalist Wimbledona 2021. Berrettini (28) dospio je na naslovnice prošle godine kada je u siječnju viđen kako se udvara Melissi Satti. Talijanska TV voditeljica i influencerica Satta je deset godina starija od tenisača - i dok se činilo da razlika u godinama nije previše utjecala na par, njihova će se veza na kraju ove godine raspasti iz neotkrivenih razloga.

Objavljujući razlaz, Berrettini je rekao:

- Melissa Satta i ja više nismo zajedno. Ono što mogu reći jest da smo imali prekrasnu, intenzivnu vezu i jako se poštujemo. Neću ići dalje od ovoga, ne volim previše dijeliti svoj privatni život. Ništa se posebno nije dogodilo.

- Moram joj zahvaliti za ovaj period koji smo zajedno proživjeli vrlo intenzivno unatoč svim poteškoćama.

A Berrettini nije jedina sportska zvijezda s kojom je Satta bila u vezi, hodala je s talijanskom legendom Christianom Vierijem između 2006. i 2011., prije nego što se spetljala s bivšim veznjakom AC Milana, Portsmoutha i Spursa Kevinom-Princeom Boatengom iste godine kada je njezina prethodna veza završila.

A Satta je neslavno dospjela na naslovnice 2012. kada je priznala da je uzrokovala ozljedu Boatenga seksom sedam do deset puta svaki tjedan. Priznala je:

- Razlog zašto je uvijek ozlijeđen je to što imamo seks sedam do deset puta tjedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 12:52