StoryEditorOCM
Više od sportadobro djelo

Velika akcija navijača Hajduka urodila plodom, zlostavljanom mladiću Igoru kuća će biti obnovljena

Piše SPORT SD
30. siječnja 2024. - 22:01

"Prkos moćnome, zaštita slabome", rečenica koja opisuje hajdučke vrijednosti, a nakon više od 112. godina navijači su još jednom pokazali kako ih uzdržavaju.

Da podsjetimo, prije skoro mjesec dana Koprivnicu je šokirao slučaj zlostavljanja mladića Igora samo zato što je navijač Hajduka. Situaciju čini još gorom to što Igor boluje od autizma i s majkom živi u jako lošim uvjetima, bez priključka vode, i s mizernim primanjima. 

Kada je vijest doputovala do članova DPH Šibenika, nije im dugo trebalo da organiziraju akciju da pomognu mladiću. Njihova akcija je urodila plodom, osim drva za ogrjev, novih mobitela, potpisanog Livajinog dresa, već je od prikupljenih sredstava krenula i cjelokupna obnova kuće, a za ozbiljniji napredak će trebati čekati samo mjesec dana.

@dnevnikhr Mladog Igora huligani su napali u Koprivnici jer navija za Hajduk, danas je postao humanitarna priča broj jedan među navijačima Hajduka. #fyp #dnevnikhr ♬ original sound  - DNEVNIK.hr

Sigurno su i sva ova dobra djela pomogla Igoru da bar nakratko zaboravi na incident, a u vrijeme kada mu se sve želje ispunjavaju otkrio je koja mu je najveća: "Da idem na Poljud, i da izvedem Livaju na teren."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 07:19