StoryEditorOCM

Šokirala je svijet izjavom da ‘mrzi ovu zemlju‘, a sada objavila hit video ‘kako privući pažnju supruga‘ tijekom Eura

Piše Sport SD
4. srpnja 2024. - 06:44

Nogomet je na početku ljeta u prvom planu, Europsko prvenstvo u Njemačkoj okupiralo je televizore diljem svijeta, a često se u kućanstvima vode ratovi među ukućanima jer uglavnom ima i onih koji bi radije pogledali Bridgerton, TV kalendar, dokumentarac o glavatim želvama...

Tradicionalno su žene tijekom nogometnih prvenstava u povijesti imale problema privući pažnju muževa, a poznata Ukrajinka objavila je duhoviti video na koji način je danas moguće ženi privući pažnju svoga supruga.

Naravno da i žene danas sasvim ravnopravno gledaju nogomet te ima sve više i obrnutih situacija, uglavnom, ovo je recept koji bi mogao upaliti.

image

Kako privući pažnju muža tijekom Eura

Instagram Screenshot/

Ukrajinska gimnastičarka Vlada Nikolčenko u studenome je prošle godine izbačena iz reprezentacije nakon objave na Instagramu kojom je izražavala mržnju prema Poljskoj; kasnije se ispričala, objasnivši to psihičkim slomom.

- Ujutro mi je pokvarilo raspoloženje. Mrzim ovu zemlju svim srcem. Mrzim ovu zemlju svim srcem, a najviše od svega mrzim ljude koji ovdje žive. Ovdje sam samo zato što je aerodrom u mojoj rodnoj Ukrajini zatvoren... - napisala je.

Isprika joj nije pomogla, zaradila je suspenziju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 06:44