StoryEditorOCM
Više od sportapa sad ti vidi

Sezona na Poljudu gotova, ključni igrač ‘upozoren‘: Postali ste tema broj 1 u gradu, nemoj da ti padne na pamet...

Piše Sport SD
29. svibnja 2024. - 15:12

Kakva fešta. Kakvo slavlje. Ali stiglo je i sasvim ozbiljno upozorenje. Velika ostvarenja sa sobom nose i veliku odgovornost, a polako toga počinju biti svjesni i igrači splitskgo Jadrana.

U finalnoj su seriji nadigrali dubrovački Jug Adriatic osiguranje i s glatkih 3:0 obranili naslov prvaka Hrvatske. Ako se nekome čini da je to tek ‘vijest u nizu‘, dobro će se prevariti. Jadran, dvostruki prvak Europe, tek se lani okitio prvom titulom prvaka Hrvatske, a sada su eto taj laskavi naslov i obranili. I to u velikome stilu.

Feštalo se na bazenu u Poljudu, a i kasnije do dugo u noć. Na svome je Instagramu galeriju fotografija objavio i Jerko Marinić Kragić. Popularni Jere u javnosti je postao poznat kao strastveni navijač Hajduka, pa se profesionalnog vaterpolistu uglavnom spominjalo u tom kontekstu, no s vremenom je splitski vaterpolist osvojio sve moguće trofeje i zlatnim se slovima upisao u splitske sportske povijesne knjige.

Uz njegovu su se objavu počeli redati komentari, a tu je stigla i jedna ‘prijetnja‘.

- Bravo Jere!!! Stvarno je gušt vas gledat, posebno ovu finalnu seriju. I nemoj da ti slučajno padne na pamet ić iz Jadrana!! Postali ste tema br. 1 u Splitu. A to pored Hajduka nije lako, znaš i sam. Zato samo naprid i ništa, idemo po treću u nizu, jel tako?

image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
image
Jakov Prkić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 05:29