StoryEditorOCM
Više od sportauvijek poseban

Ovo je za one jakog želuca: Ibrahimović u domu ima samo jednu sliku na zidu, a objasnio je zašto je baš nju odabrao

Piše Sport SD
10. studenog 2023. - 08:55

Zlatan Ibrahimović prava je sportska zvijezda koja svojim kontroverznim komentarima uvijek iznenadi obožavatelje. Međutim, osim odličnih predstava na nogometnim travnjacima, milijuni ga vole i prate upravo zbog njegovih posebnosti i van terena. Ipak postoje ljudi u njegovom životu koji su mu ispred svega, to su njegovi sinovi Maximilian i Vincent. Iz toga razloga u njegovom domu nema njegovih fotografija. Odnosno, postoji samo jedna, na kojoj su njegova stopala, a umirovljeni nogometaš objasnio je i zašto.

- Nemam svoje fotografije na zidovima, ali to je moja ideja. U obitelji moramo pamtiti odakle sva hrana dolazi, a to je od mojih stopala. To je podsjetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu, vide ta stopala, rekao je umirovljeni nogometaš tijekom intervjua s Piersom Morganom pa dodao: 

- Sve što sam rekao je važno da bismo znali odakle je sve došlo i zašto smo tu gdje smo danas. Nema mojih slika, rekla mi je Helena da me je gledala dovoljno. A to je važno i za moju djecu, važno je da me vide kao oca, a ne kao profesionalnog igrača Ibrahimovića. Ne bi trebali odrastati u mojoj sjeni, jer su važniji od mene i nikad neće doći u situaciju kada će se osjećati drugim ili trećim. Oni su prvi - zaključio je Ibrahimović.

Još jedna priča popularnog Zlatana koja je na prvu čudna, ali ipak zaslužuje pohvale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:44