StoryEditorOCM
Više od sportaodmah se pohvalila

Muž joj je dijete Dinama, a ona je razvila vrhunski biznis; motivi Splita sad su u prvom planu

Piše Sport SD
29. lipnja 2024. - 18:23

Najpoznatija hrvatska WAGS-ica i poduzetnica Izabel Kovačić prije skoro dva mjeseca odlučila je napraviti veliki zaokret. Svoj Instagram profila na kojem ima više od 450 tisuća pratitelja prestala je koristiti u privatne svrhe. Naime, od kraja svibnja se na na profilu IZAKOVA nalaze samo objave posvećene njezinim modnim brendovima, Izakova i Lunilou.

Neke obožavatelje je zabrinula činjenica kako se na profilu sad nalazi samo jedna fotografija sa suprugom Mateom, ali bez brige, jer nema ljubavnih problema kod Kovačića, koji očekuju i drugo dijete.

A Izabel je uspješna i u poslovnim vodama. Vlasnica je spomenutih modnih brendova. Prepoznala je potrebu za pružanjem nečeg novog, nečeg što će odjeknuti daleko izvan modnih pista. Njene kolekcije predstavljaju ultimativni spoj luksuza i održivosti. Svaka nit, materijal i detalj odabrani su s najvećom pažnjom. Uzimajući u obzir estetiku i funkciju, Izabel je kreira komade koji odražavaju stil, udobnost i predanost zelenijoj budućnosti. 

Stigli su i novi "komadi" koje krase motivi hrvatskih gradova, među kojima je i Split. Zanimljivu kreaciju Izabel je podijelila na svom Instagram profilu.

image
Screenshot/Instagram/Izakova

Mateo i Izabel slove za jedan od najpopularnijih hrvatskih parova, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Tada je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u zboru. Ondje su se i vjenčali 2017. godine. U listopadu 2020. godine dobili su krunu svoje ljubavi, sina Ivana, kojem je krsni kum Luka Modrić.

Par trenutno živi u Manchesteru jer hrvatski reprezentativac igra za Manchester City. "Čudo od djeteta", tako su ga zvali na Maksimiru, gdje je Mateo napravio svoje prve prave nogometne korake. Nakon Dinama, u koji je stigao iz Linza gdje je i ponikao, prešao je u Inter, a igrao je još za Real Madrid i Chelsea. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 18:48