StoryEditorOCM
Više od sportaprava sapunica

Hrvatsku zavio u crno: heroj Italije novinske stupce punio je i prije početka Eura, a sve zbog ove žene

Piše SN
28. lipnja 2024. - 07:59

Mattiju Zaccagnija Hrvatska će još dugo pamtiti. Naša je reprezentacija bila na korak do plasmana u osminu finala, a onda nam je on sve oduzeo golom u zadnjim sekundama sučeve nadoknade i poslao Vatrene kući - pišu Sportske novosti.

Zaccagni je tako postao heroj Italije, a novinske stupce u susjednoj nam zemlji punio je i prije početka Eura. Doduše, ne zbog nogometnih tema. Naime, Zaccagni je u braku s Chiarom Nasti, blogericom iz Napulja koju na Instagramu prati preko dva milijuna ljudi. Chiara je sada u braku sa Zaccagnijem, a ranije je bila s njegovim sunarodnjakom, također nogometašem Nicolom Zaniolom.

image

Mattia Zaccagni

AFP

Da stvar bude bolja, Zaccagni igra za Lazio, a Zaniolo je igrao za najveće rivale Romu. Nasti je sa Zaniolom bila nešto više od godinu dana, a još dok su bili u vezi, 2021. godine nabacivao joj je i Neymar. Kada je prekinula sa Zaniolom, počela je romansu sa Zaccagnijem i vrlo brzo se ljubav rasplamsala.

Chiara, koja izgleda privlači baš nogometaše, je 2023. stupila i u brak s nogometašem Lazija koji je Hrvate zavio u crno, a nekoliko mjeseci prije svadbe dobili su i sina. Taj sretni događaj iskoristili su navijači Rome koji su Zaccagnija provocirali pjesmom koja govori o tome da je otac njihovog djeteta zapravo Zaniolo.

Chiara se potom na društvenim mrežama uključila i u raspravu s navijačima Rome kojima je tako dala samo dodatan motiv da joj pjevaju na utakmicama. Chiara je svoj online biznis započela još s 15 godina kada je pisala o modi, a sve je preraslo u pravi posao i sada ju na Instagramu prati dva milijuna ljudi.

Osim toga, radi i kao TV voditeljica, a okušala se i u glumačkim vodama. Par uskoro očekuje drugo dijete, a Chiara je podrška mužu na Euru u Njemačkoj. Zanimljivo, na Euro je trebao ići i Zaniolo koji danas igra za Aston Villu, no otpao je u zadnji tren zbog ozljede stopala.

Zaniolo je prije Chiare bio sa Sarom Scaperrottom koju je i ostavio zbog Nasti, a prije no što su raskinuli Sara je zatrudnjela i rodila mu sina. Nakon što je Zaniola ostavila Chiara, on se pomirio sa Sarom i od 2024. godine žive zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 08:00