StoryEditorOCM
VaterpoloOdnija đava prišu

Kasno paljenje! Dan poslije velike blamaže gradonačelnik Zagreba ipak ugostio zlatne vaterpoliste, dodijelio im medalje

Piše Hina, Sport SD
19. veljače 2024. - 13:42

Dan nakon velike blamaže, nakon što vaterpolistima koji su u Dohi osvojili naslov prvaka svijeta u nedjelju nije u Zagrebu upriličen doček kakav zaslužuju, nakon što ih čak nije dočekao niti gradonačelnik Zagreba, radi se sve da se taj gaf pokuša gurnuti pod tepih. Poslije podignute velike medijske prašine organizirana je barem ‘audijencija‘, gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević je primio vaterpoliste, stožer.

Tomašević je u palači Dverce primio članove hrvatske vaterpolo reprezentacije koja je u subotu osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

- Čestitam igračima, izborniku i stručnom stožeru na povijesnom uspjehu i trećem po redu naslovu svjetskih prvaka, koji je osvojen samo mjesec dana nakon osvajanja titule europskih doprvaka - istaknuo je gradonačelnik Tomašević.

Tim povodom, izborniku Ivici Tucku te kapetanu Ivanu Krapiću, u ime svih članova hrvatske vaterpolske reprezentacije i Hrvatskog vaterpolskog saveza, dodijelio sam Medalju Grada Zagreba za osvajanje zlatne medalje na Svjetskom vaterpolskom prvenstvu 2024. u Katru kao i za izniman doprinos hrvatskome sportu, priopćeno je iz Službe za informiranje i medije grada Zagreba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:33