StoryEditorOCM
Tenisbaš mu je zabavno

‘Televisa presenta‘ s Đokovićem u New Yorku: prvo je izbacio srpskog navijača s tribine, a onda i zapjevao s publikom

Piše I. M.
6. rujna 2023. - 08:57

Novak Đoković je bez većih problema svladao Taylora Fritza u četvrtfinalu US Opena s 3:0 (6:1, 6:4, 6:4) i tako izborio 47. polufinale na Grand Slam turnirima. Ovime je nadmašio dosadašnjeg rekordera Rogera Federera

Domaći uzdanik je loše započeo meč i dok je počeo igrati na potrebnoj razini za ozbiljnije suprotstavljanje najuspješnijem tenisaču svih vremena, Đoković je već imao u džepu lako osvojen prvi set te prednost "breaka" u drugom. Amerikanac je na kraju skupo platio neiskorištene prilike za oduzimanje servisa Đokoviću koji je spasio 10 od 12 "break-lopti" s kojima je bio suočen, od toga pet od šest u trećem setu.

image
Kena Betancur/Afp

No, Đoković je možda mogao i koju minutu ranije završiti meč, da nije bilo jednog srpskog navijača. Naime, u gemu u kojem je servirao za potvrdu "breaka", njegov simpatizer je s tribine počeo se radovati dok su tenisači još igrali za poen.

Đokovića je to toliko iznerviralo da mu je dobacio: "Da li si normalan? Izađi napolje", pokazao mu je rukom, a navijač, svjestan da je pogriješio, izašao je van stadiona. Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Međutim, ipak to nije omelo srpskog tenisača, koji je bez obzira na reakciju mirno priveo meč kraju. Dapače, bio je baš dobro raspoložen pa je kod izjava i malo zabavio publiku, a što su pjevali pogledajte OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:23