StoryEditorOCM
Teniszbog njega ne spava

Legendarni trener Jugoplastike demantirao vijesti stranih medija: ‘Novak Đoković nije operiran!‘

Piše Sport SD
5. lipnja 2024. - 16:07

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković morao se povući s turnira u Parizu jer je ozljeda koju je dobio na Roland Garrosu teža nego što se pretpostavljalo.

Magnetna rezonancija pokazala je kako je situacija loša i navodno je operiran u srijedu, tako pak tvrde brojni europski mediji. Međutim, Božo Maljković kaže suprotno.

Bivši košarkaš ne spava noću razmišljajući o tome hoće li Novak Đoković igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, a informaciju kako Nole nije operiran prenio mu je njegov stric Goran Đoković.

image
Sasa Buric/Cropix

- Moj sin prati francuske medije svakodnevno, vrlo ozbiljni mediji prenijeli su kako je Đoković operiran, zvali smo strica i on kaže kako nije. Ne bih spekulirao - rekao je Maljković.

Podsjetimo, Đoković je imao problema u osmini finala Roland Garrosa i žalio se na uvjete na terenu. Početkom drugog seta se ozlijedio, optužio organizatora za ozljedu pa pod injekcijama okrenuo meč i slavio. No, kasnije se ispostavilo kako neće moći nastaviti turnir i morao je otkazati nastup u četvrtfinalu.

Operacija bi značila kako će sigurno propustiti Wimbledon, a nastup na Olimpijskim igrama bio bi pod velikim znakom upitnika.

image
Matthieu Mirville/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 16:15