StoryEditorOCM
Strani nogometpregovori traju

Vlašić se vraća u Englesku? Došlo je do velikog preokreta: ‘To su igrači kakve želimo‘

Piše SPORT SD
25. srpnja 2023. - 12:18

West Ham i Torino vode teške pregovore oko transfera Nikole Vlašića. Hrvat je prošlu sezonu proveo na posudbi u Torinu za koji je zabio pet golova i upisao šest asistencija. Talijani ga žele otkupiti, ali problem je cijena. Navodno West Ham traži 12 milijuna funti što je bilo skoro dogovoreno, no Talijani sada žele smanjiti cijenu, pišu Sportske novosti.

- Možda je to neka grižnja savjesti. Vidjeli smo igrača koji je bio talentiran, ali nekonzistentan pa smo ga poslali na posudbu kako bi dobio minutažu i pokazao što zna. Nažalost, Torino je vidio isto što i mi - rekao je neimenovani izvor iz West Hama, a prenosi portal Green Street Hammers.

Isti izvor tvrdi da West Ham ne odustaje od 12 milijuna funti odštete, dok Torino nudi nešto iznad osam milijuna. Vlašić, kojem ugovor s londonskim klubom traje do 2026. godine, je istaknuo kako karijeru želi nastaviti u Torinu, a ne u engleskom klubu.

- I dalje mislimo da je talentiran. Mlad je, jak, gladan i igrao je odlično u velikim utakmicama. To su igrači kakve želimo. Mogao bi ostati ovdje, ali mora doći ovdje i boriti se za minutažu kao i ostatak ekipe. Ono što se promijenilo od prošlog puta kada je bio ovdje je da sada igramo puno više utakmica - istaknuo je isti izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 04:11