StoryEditorOCM
Strani nogometbivši stoper bjelih

U Hajduku mu nisu produžili ugovor, a sada je moguće da seli u Beograd: Partizan ga je označio kao veliko pojačanje

Piše Sport SD
14. kolovoza 2023. - 15:42

Beogradski Partizan traži pojačanje u obrambenoj liniji, a izgleda da ga je pronašao u donedavnom stoperu Hajduka. Crno-bijeli iz Srbije na poziciji stopera imaju Svetozara Markovića, Mihajla Ilića i Sinišu Saničanina, no žele pojačati konkurenciju i imati veću širinu klupe.

Potraga za stoperom ih je izgleda dovela do Stefana Simića. Srpski mediji pišu kako bi češki reprezentativac koji je prošle četiri godine igrao za Hajduk mogao postati novi igrač Partizana. Simić je u Hajduk stigao na ljeto 2019. godine iz talijanskog diva Milana u čijoj se seniorskoj ekipi, usprkos sjajnim izvedbama u mlađim kategorijama, ipak nije nametnuo, pišu Sportske novosti.

Milan ga je selio po posudbama u Varese, Mouscron, Crotone i Frosinone, a onda je kao slobodan igrač stigao u Hajduk. Za Bijele je odigrao 91 utakmicu i zabio tri gola, te upisao jednu asistenciju.

Splićani mu nisu produljili ugovor i od ovog ljeta je slobodan igrač, a karijeru bi, izgleda, mogao nastaviti u Srbiji. U Partizanu ga vide kao veliko pojačanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 06:27