StoryEditorOCM
Strani nogometiznenadio sve

Trostruki osvajač Zlatne lopte zbunjen transferom Perišića: ‘Nešto nije u redu s njim ili tako nešto?‘

Piše R. R.
17. rujna 2024. - 20:53

Ivan Perišić je definitivno podigao prašinu u europskom nogometu, iako je prijelazni rok završen, kao igrač sa „čistim papirima“ zanimljiv je mnogim klubovima. Pričalo se o Italiji, viđen je u Milanu i povezivalo ga se s Monzom, a onda je i Fabrizio Romano obznanio da su pri kraju pregovori s nizozemskim PSV-om.

Koliko je sve to važno i nizozemskoj javnosti govori i činjenica da su prije dvoboja Lige prvaka između Juventusa i PSV-a određene minute posvećeno upravo tom transferu a svoje mišljenje o svemu su dali legende „oranja“ Youri Mulder i trostruki osvajač Zlatne lopte Marco van Basten.

- To je stvarno bio vrhunski igrač u Europi. Ako ga gledate posljednjih godina, nevjerojatno je pripremljen. Ljetos je igrao za hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu. Ali sada ima 35 godina – kazao je Mulder koji nije krio iznenađenje, ali prvenstveno zbog godina Hrvata.

Van Basten se pak činio kao netko tko i nije baš upućen u cijelu priču, jer je na trenutak bio zatečen pitanjem voditelja

- Marco, to je odlično za PSV?

- Što to? Perišić? Nešto nije u redu s njim ili tako nešto?

- Ne, najvjerojatnije će doći u PSV.

- O, pa dobro. Ali zar nije on išao u Saudijsku Arabiju?

Uskoro ćemo saznati jesu li pregovori okončani, navijači PSV-a su u većini oduševljeni mogućim angažmanom hrvatskog reprezentativca smatrajući da je on pravo rješenje na krilnim pozicijama s obzirom da su vrlo tanka u tom segmentu igre i potreban je iskusniji igrač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 20:56