StoryEditorOCM

Srbija zaprijetila: ‘Ako UEFA ne kazni Hrvate i Albance, nećemo igrati‘

Piše Sport SD
20. lipnja 2024. - 07:06

Utakmicu drugog kola B skupine Europskog prvenstva u Njemačkoj između Hrvatske i Albanije odigran je u Hamburgu u sjajnoj atmosferi pred više od 48.000 gledatelja završio je neriješeno (2:2). Za razliku od Olimpijskog stadiona u Berlinu na kojem su hrvatski navijači bili u većini, ogled na Volksparkstadionu pratio je podjednaki broj hrvatskih i albanskih navijača.

Nakon utakmice, a zbog skandiranja navijača na tribinama, oglasio se generalni tajnik nogometnog Saveza Srbije Jovan Šurbatović, izjavi je da će tražiti kaznu od UEFA-e.

image

Hrvatski navijači

Ante Čizmić/Cropix

- Pod cijenu da ne nastavimo igrati na Euru... Ako UEFA neće drastično kazniti one koji su skandirali, ne želimo biti sudionici ovog natjecanja - kazao je za RTS.

- Mi u Srbiji smo gospoda, neka navijači bodre svoje igrače. Želimo da budu kažnjeni kao što je i novinaru oduzeta akreditacija, tako želimo da budu kažnjeni i onu. Tražit ćemo najoštriju, drakonsku kaznu - kazao je Šurbatović.

Srbija je u prvom kolu skupine C izgubila od Engleske, a u drugom igra u četvrtak protiv Slovenije u 15 sati na Allianz Areni u Munchenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2024 07:09