StoryEditorOCM
Strani nogometnevjerojatna pobjeda

Senzacija u Ligi Prvaka! Nesuđeni trener Hajduka srušio Barcelonu

Piše SPORT SD, HINA
7. studenog 2023. - 20:44

U susretu 4. kola H skupine nogometne Lige prvaka Šahtar, kojeg vodi hrvatski stručnjak Marino Pušić, je u Hamburgu pobijedio Barcelonu sa 1-0 vrativši se u igru za plasman u osminu finala.

Nakon tri uvodne pobjede, španjolski velikan je u Hamburgu mogao potvrditi prolaz u osminu finala, međutim Šahtar je šokirao Katalonce ostvarivši veliku pobjedu.

Pogodak odluke zabio je Danilo Sikan u 40. minuti.

Jedini gol na utakmici pogledajte OVDJE.

Trener Šahtara Marino Pušić koji je godinama bio pomoćnik u nizozemskom Feyenoordu. Trebao je biti trener Hajduka početkom 2021., bio je želja Nikoličiusa, ali zbog osobnih problema se posao nije ostvario. Tada je na klupu bijelih sjeo Talijan Paolo Tramezzani.

Pušićev pomoćnik je Mario Stanić, još jedna osoba povezana s Hajdukom. Bio je sportski direktor Hajduka i savjetnik za sportska pitanja Marinu Brbiću. Klub je napustio krajem 2020. godine.

Ne treba ni spominjati da sve konce vuče Darijo Srna, bivši igrač Hajduka. S Poljuda je otišao u Šahtar, gdje je dušu ostavio, kao igrač 15 godina, a sada i kao sportski direktor. Upravo on je doveo Pušića i Stanića u ukrajinski klub prošli mjesec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:52