StoryEditorOCM
Strani nogometneugodna situacija

Pitanje novinara naživciralo kapetana Belgije, nazvao ga je glupanom, uslijedio je brutalan odgovor

Piše SN
2. srpnja 2024. - 08:58

Nogometaši Belgije ispali su s Europskog prvenstva nakon što su u osmini finala ispali od Francuske. Autogol odluke pao je pet minuta prije kraja utakmice kada je loptu u vlastitu mrežu poslao branič Jan Vertonghen - pišu Sportske novosti.

To ujedno označava kraj natjecanja i za kapetana Kevina De Bruynea. Bio je podosta raspoložen, stvarao je šanse za svoje napadače, ali oni nisu bili precizni te nisu uspjeli proći dalje, a sada je vjerojatno i kraj zlatne generacije tamošnjeg nogometa. Iako su u posljednje vrijeme imali uistinu sjajnu momčad, nisu uspjeli osvojiti zlatnu medalju na velikim natjecanjima, a najbolji rezultat im je treće mjesto na SP 2018. godine.

Nakon ove utakmice na presici je došlo do neugodne situacije jer je jedan od novinara pitao De Bruynea zašto zlatna generacija Belgije nikada ništa nije osvojila, što je naživciralo kapetana koji mu je odgovorio:

- Zlatna generacija? Želite reći da Francuska, Španjolska, Engleska, ili Njemačka nemaju zlatnu generaciju? - a potom je krenuo prema svlačionici te prokomentirao:

- Glupan!

Riječ je o talijanskom novinaru Tancrediju Palmeriju, koji je kasnije odgovorio De Bruyneu na društvenim mrežama:

- Hahahha, De Bruyne me nazvao glupanom. Kevine, mali podsjetnik: zlatne generacije Francuske, Engleske, Njemačke i Španjolske su došle do finala! Klasični nogometaš koji samo želi čuti pitanje o tome koliko je dobar. Razmaženo derište!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 09:02