StoryEditor
Strani nogometpobjeda u milanu

‘Ovo je najbolji način za započeti Ligu prvaka. Hvala San Siru na posebnom trenutku‘: Luka Modrić uživao je u ovacijama tribina

Piše SN
16. rujna 2021. - 08:42

Luka Modrić i njegov Real Madrid s punim su se plijenom vratili iz Italije. Nije bilo lako, Inter na trenutke izgledao kao bolja momčad na terenu, ali kasni pogodak Rodryga (89') donio je slavlje gostima iz Madrida.

Modrić je na San Siru odigrao 80 minuta, a onda ga je zamijenio mladi Eduardo Camavinga. A upravo se tijekom te izmjene dogodio jedan poseban trenutak - pišu Sportske novosti.

Naime, dok je napuštao travnjak, hrvatski kapetan uživao je u ovacijama tribina. Naklonili su se, dakle, Luki i navijači Intera koju su ga pljeskom ispratili s terena.

"Ovo je najbolji način za započeti Ligu prvaka. Hvala San Siru na posebnom trenutku", komentirao je Luka preko Instagrama.

A oduševljeni su i navijači koji po društvenim mrežama hvale Modrića, ali i potez ljubitelja Intera.

"Ovacije za igrača kojeg zahvaljujući njegovim igrama voli čitav svijet. Don Luka, ovo bi trebala postati tradicija u svim utakmicama"; "Nadam se da će ovo postati navika navijača koji će ga ovako pozdravljati sve dok se ne oprosti od nogometa"; "Kakvo su poštovanje pokazali navijači Intera, znali su prepoznati Lukin doprinos"; "San Siro zna što je nogomet", samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

item - id = 1127668
related id = 0 -> 1136736
related id = 1 -> 1136670
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 06:07