StoryEditorOCM
Strani nogometraskid suradnje

Kakav oproštaj crnogorskog trenera u Mostaru, dobio otkaz pa napravio ovo, svaka čast

Piše Sport SD
21. lipnja 2024. - 11:02

Crnogorski trener Željko Petrović na originalan način se oprostio od igrača, kluba i navijača Zrinjskog iz Mostara. Jutros su u Mostaru osvanuli veliki plakati, uz logo Zrinjskog i njegovu fotografiju stoji poruka: 

- Hvala navijačima i klubu na svemu. Voli vas trener!

Petrović od jučer više nije trener Zrinjskog, odluka je donesena sporazumno. U Zrinjski je Petrović stigao u siječnju ove godine, osvojio je BiH Kup, a prvenstvo su završili na drugom mjestu.

- S obzirom na veliku odgovornost koju ima Uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom. Željko Petrović je trener s velikim renomeom i sretni smo što je prije šest mjeseci pristao biti naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu. Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših europskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu, izjavio je Denis Lasić, predsjednik kluba.

Mario Ivanković novi je trener Zrinjskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 11:05