StoryEditorOCM
Strani nogometi to je moguće

Ima li toga i u Hrvatskoj? Brazilsku nogometnu ikonu supruga ostavila jer je za nju bio - previše pažljiv

Piše Sport SD
16. travnja 2024. - 16:21

Legendarni brazilski nogometaš Kaka još 2015. godine doživio je krah braka bez da je u pitanju bila nevjera, kako zna biti kod razvoda slavnih, ili neki sličan događaj. Razlozi zbog kojih je njegova tadašnja supruga Caroline Celico zatražila razvod djeluju nestvarno. 

Prema njenoj izjavi Kaka je bio savršen suprug, ali njoj je nešto nedostajalo. Tražila je nešto drugo.

- Kaka me nikad nije izdao, tretirao me izuzetno lijepo, poradio mi je divnu obitelj, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je to što je bio suviše perfektan za mene – izjavila je Caroline Celico.

Celico i Kaka su bili u braku 10 godina i dobili dvoje djece, a kad je zatražila razvod nije joj radio probleme o čemu se i sam nedavno oglasio. 

- Moja tadašnja supruga mi je rekla da želi razvod. Rekla mi je da je nesretna i da je mislila da je to zbog braka – istaknuo je Brazilac koji je s bivšom suprugom ostao u dobrim odnosima. Nakon razvoda su krenuli u živote s novim partnerima, a Kaka je od 2017. godine u vezi s Caroline Dias, s kojom ima dvije kćerke i najavio je novo vjenčanje. Njegova bivša supruga je od 2021. godine u braku s Eduardom Scarpom Juliaom i trenutno očekuju svoje prvo dijete. 

Kaka je u povijesti nogometa ostao zapamćen kao jedan od najboljih veznih igrača u suvremenom nogometu, a 2007. bio je proglašen najboljim nogometašem na svijetu. Profesionalnu karijeru započeo je u Sao Paulu, a vrhunac karijere imao je u Milanu iz kojeg je ostvario transfer u Real Madrid dok je karijeru zaključio u Orlando Cityju. 

Bio standardan član brazilske reprezentacije od 2002. do 2016. godine, a u nacionalnom dresu je odigrao 92 utakmice te zabio 29 pogodaka i osvojio 2002. Svjetsko prvenstvo.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 16:25