StoryEditor
Strani nogometpovratak u prošlost

Hrvat koji namiguje: nizozemski mediji iznijeli su zanimljivu teoriju, je li to bio povod za brutalno ismijavanje Domagoja Vide?

Piše SN
25. studenog 2021. - 11:02

Sierd de Vos, čovjek je koji je sinoć još uoči prvog sučeva zvižduka brutalno ismijavao i vrijeđao Domagoja Vidu. Što ga je potaknulo na takav nastup, možemo samo nagađati, a upravo su to napravili i nizozemski mediji.

"Vida je toliko ružan da ne bi trebao igrati u ovome terminu, ipak i djeca gledaju TV u ovo doba. Bešiktaš zbog toga mora tražiti specijalnu dozvolu kako bi Vida zaigrao večeras", gnjusne su izjave Nizozemca de Vosa koji je valjda pokušavao biti duhovit - pišu Sportske novosti.

Dan kasnije, pojavila se i jedna zanimljiva teorija...

Naime, nizozemski mediji vratili su se u prošlost, a dio njih donio je i zaključak da je Sierd možda bio potaknut jednom utakmicom iz 2011. godine. Podsjetimo, prije 10 godina Dinamo je u posljednjoj utakmici skupina Lige prvaka izgubio od Lyona s visokih 7-1, a taj rezultat, s tolikom gol-razlikom, odgovarao je Francuzima da izbore prolaz ispred Ajaxa. Nizozemcima se tada posebno zamjerio Vida kojeg su kamere uhvatile kako nakon jednog pogotka Lyona namiguje njihovom napadaču Gomisu. Dugo je trajao bijes Nizozemaca zbog velikog poraza zagrebačke momčadi, a izgleda da neki taj dan još uvijek pamte...

'Knipoog-Kroaat' ili u prijevodu, Hrvat koji namiguje, ponovno je nadimak koji puni naslovnice nizozemskih medija...

item - id = 1145899
related id = 0 -> 1145846
related id = 1 -> 1145842
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 11:18