StoryEditorOCM
Strani nogometmogu i bolje

Francuzima i lakši protivnik u osmini finala unatoč razočaranju: ‘Sada ionako kreće posve novo natjecanje‘

Piše Hina
25. lipnja 2024. - 21:11

Sada kreće novo natjecanje, kreće nokaut faza, rekao je Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije koja je osvojila drugo mjesto u skupini D.

U zadnjem, trećem kolu skupine Francuska je remizirala protiv Poljske 1-1, dok se na prvo mjesto probila Austrija koja je svladala Nizozemsku 3-2. U osmini finala Francuska će igrati protiv drugoplasiranog iz skupine E, a to mogu biti Rumunjska, Slovačka, Belgija ili Ukrajina.

„Odigrali smo dobro. Stvorili smo stvarno veliki broj prilika za pogodak, ali treba u svakom slučaju pohvaliti poljskog vratara koji je bio odličan. Nismo frustrirani zbog ovog remija, sada ionako kreće posve novo natjecanje. Mogli smo nakon 1-0 postići i drugi pogodak te time riješiti utakmicu, ali nismo uspjeli“, komentirao je francuski izbornik Deschamps.

„Želja je bila osvojiti prvo mjesto u skupini, ali očito nismo dali dovoljno sebe u ovom susretu. Moram pohvaliti i Poljsku koja je odigrala jako dobru utakmicu, pogotovo njihov vratar“, dodao je vezni igrač Adrien Rabiot.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 21:52